Lokáció microsite

Egy gyors, rugalmas és hatékony eszköz vállalkozásának növekvő pályára állításához!
 
A LOKÁCIÓ microsite: 


Gyors
: Még a legegyszerűbb céges weboldal elkészítése és tartalommal való feltöltése is több hónapig tarthat. A LOKÁCIÓ microsite viszont akár két munkanapon belül elkészülhet, így gyorsan központi elemévé válhat reklámkampányának.
 
Hatékony: Kizárólag azokból a honlapelemekből építkezik, amelyekre a vásárlók leginkább kíváncsiak. A vevőnek így nem kell feleslegesen keresgélnie egy terjedelmes honlap útvesztőiben és egyértelmű iránymutatást kap arról, hogy miért éri meg vásárolni.

Rugalmas:
 Könnyen, gyorsan, tehát olcsón átalakítható, akár egészében, akár részleteiben, már egy munkanapon belül is. Tartalma és megjelenése úgy formálható, hogy az mindig a legjobb eredménnyel szolgálja a vállalkozás értékesítését.  

 Figyelemfelkeltő: Mind szerkezetében, mind megjelenésében egy célt szolgál: minél figyelemfelkeltőbben jelenítse meg a bemutatott vállalkozás ajánlatait. Nincs többé túlzsúfolt, érdektelen információval tömött honlap, csak fókuszált tartalom!

 Sokoldalú: Cégének bemutatásán kívül többek között alkalmas új termékek vagy szolgáltatások piaci bevezetésére, de egyedi vagy folyamatos akciók bemutatásra is. A microsite-ok igény esetén összekapcsolhatók.
 
Keresőbarát: A LOKÁCIÓ microsite valamennyi részét úgy alakítjuk ki, hogy kiszolgálja a Google és más keresőprogramok algoritmusait. Ennek köszönhetően megfelelő keresőszavak esetén az elsők között jelenítik meg vállalkozását találati listájukban.
 
 
További részletekért töltse le médiaajánlatunkat .pdf formátumban.


Kapcsolat: Ozsvárt Orsolya Tel.: 06-70-945-2444

Általános Szerződési Feltételek
« vissza