Kezdőknek

A grafikai tervezésben kevésbé jártas ügyfeleink itt kaphatnak tájékoztatást az anyagleadásról.

Minden nyomdai termékünk esetében igaz, hogy annál jobb lesz a végeredmény, minél nagyobb felbontásban készült anyagot kapunk. Az internetről letölthető képek általában ennek a célnak nem felelnek meg, de például egy digitális fényképezőgéppel vagy akár egy jó minőségű optikával szerelt telefonnal készült kép már jól használható. A kis felbontás főképp a vonalas rajzoknál eredményez rossz minőségű nyomatot!

Kis példányszámú, digitális technikával készülő (fekete-fehér nyomásnál ~1000 A/4 példányig, színes nyomásnál ~300 A/4 példányig) szórólapok, névjegyek és papírra készülő nyomatok esetében igény esetén bármilyen programban, például Wordben vagy Excel-ben is elkészítheti a nyomtatni kívánt anyagot. A végeredményt itt nem befolyásolja, ha a nem a nyomdai színrendszernek (CMYK) megfelelően készül az anyag, hanem monitorszínekkel (RGB)

Hirdetések vagy nagy példányszámú, ofszet, rotációs vagy szitás technikával készülő anyagok estében CMYK színrendszerű anyagokat várunk, ennek feltételeiről részletesen tájékozódhat az anyagleadási információk Haladóknak és profiknak menüpontjában. Amennyiben a nyomás csak egy színnel készül, úgy az anyagot a kis példányszámú nyomatoknál leírt módon is tudjuk fogadni.

Bár néha a kezdők is igen tetszetős anyagokat tudnak készíteni, javasoljuk, hogy bízza meg kiadónkat a tervezéssel, hogy grafikailag, tipográfiailag tökéletes minőségben készülhessen el terméke. Hirdetések esetében a hirdetési ár minden kiadványunk esetében tartalmazza a grafikai tervezés díját is!

Ha további kérdése merül fel, keressen minket elérhetőségeinken!

E-mailben 10 MB-ig tudjuk fogadni a kész nyomdai anyagokat a regiografika@regiolapok.hu e-mail címen.

Nagyobb méretű nyomdai fájljainak leadásakor lehetőség van arra, hogy nyomdai anyagait saját FTP-szerverünkre töltse fel. Ehhez kérje segítségünket a regiografika@regiolapok.hu e-mail címen vagy a 06-70-429-4306-os telefonszámon.

További anyagleadási lehetőségek:

www.toldacuccot.hu

www.mammutmail.hu

« vissza